Mam pytanko, otóż wiadomą sprawą jest to, że wielu z nas wylewa ciężkie poty na siłowni po kilka razy w tygodniu, powiedzcie mi czy naprawdę sprzyja to atrakcyjności wśród kobiet ? Jeśli tak to jaki trening wybrać jakie suple od odżywek poprzez białko Gainera na probolan50 kończąc itd. ? No i kiedy zaobserwujemy pierwsze efekty ?
Ja tam zaczynałem od białka z kreatyną, potem probolan50, w sumie wszystkie te środki są spoko tylko trzeba umieć je stosować, no i przede wszystkim zajmować się siłownią poważnie a nie raz w tygodniu. Efekty i wyniki same przyjdą ale nie bez wylewania potu i porządnej diety. Jak wszystko ma to swoją cenę.
Przy takich odżywkach typu kreatyna, białko czy gainer lub probolan50, jaki trening powinno się stosować, żeby efekty były najlepsze ? Rozumiem, że ceny są dość wysokie żeby tak z marszu kupić odżywki, jak to wszystko ogarnąć ?
Zawsze jak korzystasz z suplementacji to trening powinieneś mieć ustawiony pod to co chcesz osiągnąć. Jeśli łykasz probolan50 to trening siłowy najlepiej interwałowy lub maxi serie, żeby oprócz siły i masy budować troszkę rzeźby. Jak zaczynasz przygodę z siłownią to nie kupowałbym nic, ponieważ na razie organizm musi się przestawić i będzie się dostosowywał do wysiłku, odżywki później.