FORUM
Zdrowie

potencja - pomocy

• Panowie, od około 2 miesięcy mam problemy z erekcją. Nie mogę się podniecić przy kobiecie, a jestem dosyć młody. Co mogę z tym zrobić?
  • Po pierwsze, nie panikować ;). A tak naprawdę to jest to dosyć powszechny problem spotyka co 3 z nas niestety. Nie daj sobie wmówić że to twoja lub twojej dziewczyny wina tak już po prostu jest. Jak dla mnie twoim pierwszym i najważniejszym krokiem powinna być rozmowa z partnerką, poszukanie wspólne problemu. Zatajanie tego może tylko spowodować wasze oddalenie się od siebie. Od siebie mogę dodać jeszcze żebyście spróbowali urozmaicić sobie jakoś wasz stosunek, małymi kroczkami, jakaś seksowna bielizna, kolacja przy świecach i tyle :)
  • 19.01, 16:31:09

~Gość

a moze zbyt duzo masturbujesz sie??? potem sa takie problemy gdyz automatycznie twoj penis przyzwyczaja sie, wiem bo lekarz mowil mi ostatnio o czyms takim na szczescie mnie to nie dotknelo.
    albo to problem biolopgiczny ale to na badania
  • Hmm..przez masturbacje? No o tym nie pomyślałem. Za bardzo nie widzę związku między tymi dwoma rzeczami. Czyli wystarczy, że skończę z tym i wszystko wróci do normy?
  • michal8382 20.01, 10:41:49

michal8382

tylko wiagra
  • 20.01, 14:53:21

~Gość

nie moge,
    twoj mozg przyzwyczaja sie do masturbacji, penis przyzwyczaja sie do dotyku, nie wiesz ze istnieje uzalezenie od tego i wowcza seks nie bedzie ci przynosil takiej satysfakcji jak wczesniej. jesli mi nie wierzysz to sprawdz na http://dopingseksualny.pl/ tam na pewno ci opdowiedza
  • Dokładnie może to być po prostu znudzenie, rutyna dlatego pisałem o urozmaiceniu. Seksowna bielizna, kolacja świecie długa gra wstępna. Najlepiej ci wyjdzie to co będziesz improwizował. Najlepiej bez planowania, zawsze możesz poszukać rad na stronkach typu dopingseksualny, jeżeli będzie brakowało tobie pomysłów.
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj trzeci znak kodu fWqHe