MenStream.pl Forum Styl i forma Zdrowie kłopoty z erekcją
FORUM
Zdrowie

kłopoty z erekcją

• temat wstydliwy, może wy mi z nim pomożecie, co mam zrobić, gdy nie mogę wytrwać przy mojej partnerce, ona ma jeszcze ochotę, a ja opadam z sił, co niestety zaraz widać :/ czy powinienem zgłosić się do lekarza? jakieś leki pomogą z tym problemem?
  • Kabanosik 12.09.11, 13:18:37

Kabanosik

Przejdź sie do seksuologa.
  • może badania urologiczne, a nie masz za dużo na głowie, nie jesteś zestresowany?
  • Stres to jedna sprawa, jakieś problemy psychologiczne może wchodzą w grę - masz jakieś zmartwienia? Ale zdrowie swoją drogą - przejdź się do lekarza, zapytaj co i jak, pewnie zleci Ci badania. Ja swojego czasu miałem problemu z przepływem krwi w penisie i Vigrax zacząłem brać, pomogło, bo wcześniej stójkę miałem niepewną i niezbyt trwałą, a po tabletkach się wzmocniła i doprowadzałem małego do pionu bez problemu ;). W każdym razie każdy ma indywidualne predyspozycje zdrowotne, warto zapytać specjalistę o opinię, na pewno pomoże.
  • A jak często brałeś Vigrax? Jakie jest dawkowanie tego środka? I kupiłeś go w aptece normalnie? On jest na receptę?
  • Nie, Vigrax jest bez recepty, ja zamawiałem go przez net – ten plus, że nie narażasz się na dziwne spojrzenia sprzedawców, którzy już wyrabiają sobie o Tobie opinie :P A bierzesz jedną tabletkę ok. pół godz. przed stosunkiem, więc nie jest tak, że musisz pamiętać o nich codziennie. Mnie pomogły, cieszę się, że nie musiałem udać się do lekarza :)
  • gerimon 2.01, 15:02:16

gerimon

A skąd się dowiedziałeś o Vigraxie? Sam wyszukałeś, czy ktoś Ci polecił, czy jak? Ja staram się najpierw obczaić opinie, dowiedzieć się, jak faceci, którzy brali wcześniej, się wypowiadają i co sądzą.
  • gerimon 2.01, 15:02:47

gerimon

A skąd się dowiedziałeś o Vigraxie? Sam wyszukałeś, czy ktoś Ci polecił, czy jak? Ja staram się najpierw obczaić opinie, dowiedzieć się, jak faceci, którzy brali wcześniej, się wypowiadają i co sądzą.
  • Mi kumpel powiedział o Vigraxie, też właśnie miałem tak, że popytałem o opinie najbliższych kumpli, bo wiadomo, że wielu facetów ma tego typu dolegliwości, i on był zadowolony, pomogło mu, więc też się zdecydowałem.
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj trzeci znak kodu Nybxk