MenStream.pl Forum Styl i forma Fitness Gdzie i jak ćwiczyć sporty walki?
FORUM
Fitness

Gdzie i jak ćwiczyć sporty walki?

• Szukam sensownego klub w Warszawie, w którym będę mógł potrenować sporty walki. Do tej pory miałem treningi indywidualne, ale mój trener się "wysypał". Przez sensowny klub rozumiem: czysty, z nowoczesnym sprzętem, z porządną matą i workami oraz trenerami którzy sami walczyli albo walczą i wiedzą jak tego nauczać (a z tym nie jest wcale tak łatwo).
  • luckyluke77 6.09.10, 20:51:42

luckyluke77

W Warszawie jest tego od groma, trudno coś jednoznacznie poradzić, zależy gdzie dokładnie mieszkasz, bo nie ma sensu, żebyś tłukł się przez całe miasto. Przeszukaj googla i napisz co znalazłeś a może coś poradzimy.
  • danziger44 8.09.10, 01:13:01

danziger44

W Warszawie to chyba najlepiej gdzieś na Pradze. Najlepszych sparingpartnerów znajdziesz tam na ulicy. Walki są na serio więc naprawdę się starają i naprawdę możesz się sprawdzić. Jak przetrwasz, to znaczy, że jesteś mistrz :D
  • Zbyszek52 31.12.10, 18:22:39

Zbyszek52

Na Pradze? Coś słyszałem, ale na całe szczęście nie bywam w tamtych okolicach, więc się nie orientuje dokładnie. Ale faktycznie, jak cię tam nie połamią i poturbują, toś mistrzu :D
  • Sporty walki dobrze jest ćwiczyć pod okiem profesjonalisty, gdyż w przeciwnym razie można nabawić się jakiejś kontuzji - lepiej takich rzeczy unikać, gdyż co jak co, ale zdrowie ma się tylko jedno!
  • Podstawa to sprawdzony trener nie ktoś kto reklamuje się jako wielki mistrz a ma dwadzieścia kilka lat bo to już brzydko pachnie ,sorty walki to jednak jest niebezpieczne i wymaga sporego doświadczenia żeby bezpiecznie uczyć.
  • warszawiakmaciek2 3.01.11, 02:07:01

warszawiakmaciek2

Najlepszą wydają się profesjonalne kluby sportowe mające wiele sekcji niektóre z nich prowadzą również takie zajęcia. W takich miejscach najłatwiej znaleźć profesjonalnych trenerów, którzy wiedzą jak uczyć.
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany (będziesz widoczny jako Gość). Zaloguj się / Zarejestruj się
Podaj pierwszy znak kodu 1rGRj