MenStream.pl Forum Rozrywka Ludzie W prawdziwym życiu nie liczą się pozory
FORUM
Ludzie

W prawdziwym życiu nie liczą się pozory

Zobacz komentowany artykuł
  • Moja ulubiona blondynka :)
  • czaruś77 24.08.10, 13:39:58

czaruś77

Zarówno ona jak i Martyna Wojciechowska to niesamowite kobiety w porównaniu z laleczkami w białych kozaczkach, lateksowych spódniczkach i spuchniętymi od botoksu ustami.
  • Osobiście bardziej cenię Cejrowskiego. Doświadczony podróżnik, prowadzi ciekawe programy i co najważniejsze – świetny z niego pisarz. Polecam wszystkim książki tego pana.
  • To przeczytaj książki Beaty Pawlikowskiej, nie będziesz żałował.Pawlikowska pisze inaczej, ale wcale nie znaczy ze gorzej świetna jest
  • Nic nowego, ile razy można mówić o tym samym
    Książki też nie przypadły mi do gustu. Nie wiem kogo mogą zainteresować? Chybat ylko tych ludzi .którzy nigdy nie podżowali.
  • ~Gość 91.146.196.* napisał(a):
    Nic nowego, ile razy można mówić o tym samymKsiążki też nie przypadły mi do gustu. Nie wiem kogo mogą zainteresować? Chybat ylko tych ludzi .którzy nigdy nie podżowali.

• ~Gość 91.146.196.* napisał(a):
    ~Gość 91.146.196.* napisał(a):
    Nic nowego, ile razy można mówić o tym samymKsiążki też nie przypadły mi do gustu. Nie wiem kogo mogą zainteresować? Chybat ylko tych ludzi .którzy nigdy nie podżowali.

• burak
  • Dobra babka, faktycznie podobna w stylu do Martyny Wojciechowskiej, ale chyba troche skromniejsza i mniej napalona na kasę, a jednak raczej na szerzenie wiedzy o odległych, nieznanych miejscach, jak bosy Cejrowski :)
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj czwarty znak kodu kLdMk