Zarówno ona jak i Martyna Wojciechowska to niesamowite kobiety w porównaniu z laleczkami w białych kozaczkach, lateksowych spódniczkach i spuchniętymi od botoksu ustami.
Osobiście bardziej cenię Cejrowskiego. Doświadczony podróżnik, prowadzi ciekawe programy i co najważniejsze – świetny z niego pisarz. Polecam wszystkim książki tego pana.
Nic nowego, ile razy można mówić o tym samym
Książki też nie przypadły mi do gustu. Nie wiem kogo mogą zainteresować? Chybat ylko tych ludzi .którzy nigdy nie podżowali.
Nic nowego, ile razy można mówić o tym samymKsiążki też nie przypadły mi do gustu. Nie wiem kogo mogą zainteresować? Chybat ylko tych ludzi .którzy nigdy nie podżowali.
Nic nowego, ile razy można mówić o tym samymKsiążki też nie przypadły mi do gustu. Nie wiem kogo mogą zainteresować? Chybat ylko tych ludzi .którzy nigdy nie podżowali.
Dobra babka, faktycznie podobna w stylu do Martyny Wojciechowskiej, ale chyba troche skromniejsza i mniej napalona na kasę, a jednak raczej na szerzenie wiedzy o odległych, nieznanych miejscach, jak bosy Cejrowski :)