Fajna gra, ale moja ulubiona jest na www.winwithbahco.com, nie dość, że fajna to jeszcze można wygrać do końca grudnia nagrodę o wartości 8000 złotych, oraz raz na tydzień tor wyścigowy za 600 złotych, wystarczy się zalogować.
Jakiego paskudztwa? Chyba nie wiesz, o czym mówisz, hę? Half - Life to piękna gra, w którą można pogrywać całymi godzinami, a nawet dłużej! Sam grałem w nią przez kilka lat i jeszcze do niej powrócę.
Oj nie prawda! Ta gra jest koszmarna! Nie rozumiem, co ci się w niej tak podobało. Może podzielisz się z nami tym, co jest w niej takiego super, że grasz w nią tyle lat i ci się jeszcze nie znudziła?
Chętnie bym to obejrzał. Half - LIfe to według mnie produkcja wspaniała, ale nie zgodzę się z Dydkiem, że aż taka genialna. po prostu - dobra gra i tyle. Nie wyobrażam sobie, żebym w nią grał całymi latami. ;)
Zasada dobrego interesu skoro jest grupa zainteresowana grą to zapewne podobna będzie zainteresowana filmem, więc jeżeli film nie zostanie za bardzo spartaczony to można przewidzieć, że będzie przynosił dobre zyski.
Czyli kolejny film według zasady, że najpierw jest klient potem pod niego robi się produkt pewnie sceny walki przeplatane scenami pościgów a dialogi będą powalały długością, co dwie minuty jedno słowo.
Gra jest co najwyżej średnia, ale trzeba uczciwie przyznać, że ma niepowtarzalny klimat, którego mogą jej zazdrościć inne produkcje. Dotyczy to zarówno Half - Life 1, jak również tych nowszych części.