MenStream.pl Forum Rozrywka Film Powstanie film na podstawie kultowej gry Half-Life?
FORUM
Film

Powstanie film na podstawie kultowej gry Half-Life?

Zobacz komentowany artykuł
  • Fujjj, po co ekranizować takie paskudztwa i robić młodym, jak mniemam, widzom wodę z mózgu?
  • liczyrzepa 30.08.10, 20:57:04

liczyrzepa

Po to żeby kasę na tym zbić. Trzeba eksploatować każdy temat, póki da się z niego wycisnąć jakiekolwiek grosiwo. A że tworzy się głupoty?
  • Fajna gra, ale moja ulubiona jest na www.winwithbahco.com, nie dość, że fajna to jeszcze można wygrać do końca grudnia nagrodę o wartości 8000 złotych, oraz raz na tydzień tor wyścigowy za 600 złotych, wystarczy się zalogować.
  • Jakiego paskudztwa? Chyba nie wiesz, o czym mówisz, hę? Half - Life to piękna gra, w którą można pogrywać całymi godzinami, a nawet dłużej! Sam grałem w nią przez kilka lat i jeszcze do niej powrócę.
  • Oj nie prawda! Ta gra jest koszmarna! Nie rozumiem, co ci się w niej tak podobało. Może podzielisz się z nami tym, co jest w niej takiego super, że grasz w nią tyle lat i ci się jeszcze nie znudziła?
  • Chętnie bym to obejrzał. Half - LIfe to według mnie produkcja wspaniała, ale nie zgodzę się z Dydkiem, że aż taka genialna. po prostu - dobra gra i tyle. Nie wyobrażam sobie, żebym w nią grał całymi latami. ;)
  • Zasada dobrego interesu skoro jest grupa zainteresowana grą to zapewne podobna będzie zainteresowana filmem, więc jeżeli film nie zostanie za bardzo spartaczony to można przewidzieć, że będzie przynosił dobre zyski.
  • warszawiakmaciek2 3.01.11, 02:16:15

warszawiakmaciek2

Czyli kolejny film według zasady, że najpierw jest klient potem pod niego robi się produkt pewnie sceny walki przeplatane scenami pościgów a dialogi będą powalały długością, co dwie minuty jedno słowo.
  • DobromirZ 22.02.11, 15:53:47

DobromirZ

Gra jest co najwyżej średnia, ale trzeba uczciwie przyznać, że ma niepowtarzalny klimat, którego mogą jej zazdrościć inne produkcje. Dotyczy to zarówno Half - Life 1, jak również tych nowszych części.
  • 3.02, 00:42:09

~Gość

zsp wez idz z tad i nie wracaj ok kup sobie half life 2 lub 1 i pograj to zmienisz zdanie
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj trzeci znak kodu Gca7d