MenStream.pl Forum Rozrywka Ludzie Krzysztof Ibisz: botoksowi mówię nie
FORUM
Ludzie

Krzysztof Ibisz: botoksowi mówię nie

Zobacz komentowany artykuł
  • A mnie tam w sumie kompletnie nie interesuje, jak w danym momencie wygląda czy zachowuje się Pan Ibisz, czy ktokolwiek z ludzi telewizji. Ich sprawa. Chyba ważne, żeby samemu ze sobą czuć się dobrze, każdy indywidualnie.
  • Trzeba być głupim aby chodzić na siłownię. Mam 60 lat piję piwo codziennie, nigdy nie byłem na siłowni i w solarium i wyglądam niegorzej niż te gość Ibisz. Mam 8 letniego syna i chodzimy na spacery, jeździmy z rodziną rowerem i nic na siłe. Wkurzają mnie Tacy faceci po operacjach plastycznych - opowiadający głupoty. Pozdrawiam normalnych Edek
  • Chłopak dba o siebie i wszystko w tym temacie.
  • Niestety ale książka p.Ibisza jest kwintesencją hipokryzji, bo jak można mówić o firmie w wieku 40 lat będąc po operacjach plastycznych - no chyba że w tej książce znajdę porady, jak zlikwidować sobie odstające uszy lub wyssać cellulitis - to wtedy się zgodzę że taka pozycja ma sens. W przeciwnym razie to zwyczajna porażka na wstępie!!
  • Tego czoła nawet elektrowstrząsy by nie ruszyły, kilogram botoksu tam pewnie wpompował i ciemnote będzie wpijał lalunia prawdziwym facetom. Fajnie się dobrał z Cichopek, takie dwa kochane Nermale, że aż się żygać chce.
  • danziger44 13.10.10, 15:09:15

danziger44

Ale jeździcie po Ibiszu :D I dobrze, bo ja mówię nie zarówno botoksowi, jak i Ibiszowi. Jedno i drugie jest fałszywe.
  • Ten człowiek nie ma wstydu po prostu, przeraził się tym, że czas zaczyna i jego "nadgryzać" i porobił sobie operacje, schudł kilka kilogramów i napisał książkę dla...właśnie, dla kogo?
  • Franek1989 31.10.10, 16:08:32

Franek1989

Wydaje mi się, że to wszystko jest robione pod publikę i po to, żeby zwrócić na siebie uwagę. A zazdrość, zazdrością... To już inna sprawa. Ja, powiem szczerze, nie przepadam za sposobem, w jaki wykonuje swoją pracę.
  • Czy ja wiem? Ibisz wcale nie jest pajacem. Dosyć dużo osiągnął Tomasz_m ma rację, że wszystkiemu winna jest zwyczajna zazdrość... Wy wszyscy nie macie innych problemów, tylko czepiać się Ibisza, który i tak ma to wszystko gdzieś?
  • Im starszy tym mLodszy..
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj czwarty znak kodu g3Ptg