FORUM
Kobiety

Walentynki

• matt502 3.02, 13:40:14

matt502

Najbardziej oryginalny sposób na randkę? Chciałbym zrobić coś extra z okazji Walentynek - w sumie już niewiele czasu zostało..

Fajnie jakbyście mogli napisać o jakichś ciekawych opcjach - tzn. coś innego niż kino, itd. Chciałbym wziąć udział w jednym konkursie na FB - tylko, że trzeba tam wymyślić coś innego niż wszyscy: https://www.facebook.com/Play?sk=app_197521267012062

Myślę, że przyda się to nie tylko mi, ale też innym na tym forum.
  • benjaminB 3.02, 15:46:36

benjaminB

Dzięki za link o konkursu, trzeba będzie coś wymyślić. Na dzień dzisiejszy mam identyczny problem, jak Ty Kolego. Też chciałbym czymś ją zaskoczyć, zrobić coś innego, ale na razie pustka w głowie niestety.
  • dominik73 6.02, 12:32:16

dominik73

A może olejcie walentynki i zróbcie swoim laskom coś dzień przed labo tydzień po, czy to naprawdę takie ważne, ze to akurat walentynki? Mamy stawać na głowie, żeby udowodnić i pokazać jak bardzo nam zależy? Nie udowadniamy tego na co dzień?
  • Ja zabieram swoja dziewczynę do teatru na Walentynki :) taki ze mnie romantyk haha! W Krakowie w grotesce grają sztukę o milosci to akurat pasuje na tę okazje. Sam oczywiście na to nie wpadłem, kolezanka mi podpowiedziala. Moja dziewczyna lubi takie klimaty wiec uważam, że pomysł jest dobry :)
    A jak jej sie spodoba to na dzien kobiet wezme ja tam na spektakl muzyczny kobiety kontratakuja :D
  • 30.03, 13:34:33

~Kortel

Hej, ja swoja dziewczyne tez zabralem na to "kobiety kontratakuja". Jej się srednio podobalo, Siedziala i marudzila na pierwszej czesci, na drugiej sie ozywila :) bo bylo weselej. Ostatecznie uznala wieczor za udany. A ja myslalem ze sie wynudze jak mops a tu szok. Fajne aranze muzyczne, znane hity, babeczki tez fajnie spiewaly. Ogolnie bardzo na +.
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj trzeci znak kodu x8JRc