MenStream.pl Forum Męski świat Kobiety Sex z dojrzałą kobietą
FORUM
Kobiety

Sex z dojrzałą kobietą

• Czy zdarzyło się Wam kiedyś uprawiać sex z dojrzałą kobietą? Mi nie dawno , poznałem w knajpie kobietę która była ode mnie starsza o dobre dwadzieścia parę lat...powiem szczerze był to najlepszy sex jaki z życiu przeżyłem...takie kobiety są o wiele bardziej doświadczone , wiedzą co i jak...po prostu niebo.
  • Tadeusz49 31.01, 15:17:12

Tadeusz49

Teraz to kobiety są o wiele bardziej doświadczone niż przedtem. Taka dwudziestka mogłaby zszokować niekiedy o wiele od siebie starszą koleżankę...
  • kamilfreeboy 1.02, 10:33:27

kamilfreeboy

Ja też miałem taki przypadek. Kilka razy mi się zdarzyło spotkać z jedną laską. Miałem wtedy 24 lata, ona dochodziła do 40 ale ciałko miała pierwsza klasa, niejedna dwudziestka by jej pozazdrościła. Takie kobiety są mistrzyniami, wiedzą za co i jak się zabrać, nie mają takich oporów jak młode dziewczyny i są dużo bardziej otwarte na wszelakiego rodzaju propozycje, można było poeksperymentować z nowymi pozycjami. Zdarzało się też odgrywanie ról;)
  • nejdan23321 1.02, 10:56:14

nejdan23321

no takie kobiety sa doswiadczone wiec nie dziwie Ci sie, tylko czy z taka kobieta warto sie zwiazac, za pare lat bedzie stara i brzydka
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj pierwszy znak kodu QbcCb