MenStream.pl Forum Męski świat Seks Seksowna czy seksistowska reklama piwa?
FORUM
Seks

Seksowna czy seksistowska reklama piwa?

Zobacz komentowany artykuł
  • Modelki piękne nie są tylko młode i szczupłe oraz w silnym makijażu i rasowane fotoszopem. Każda jest farbowana, więc to kobiety naturalne nie są!
    Kobiety, alkohol i gry komputerowe oraz pokarmy to najważniejsze dla mężczyzny rzeczy!
  • totalna beznadzieja.Zajmijcie sie czyms innym dlaczego nagich facetow ni okazecie co??????? tylko gole dziewczyny. Nudne sie to staje tylko nie do pasa ale calego kolesia......i co wy na to?????
  • Od tego dobrobytu to Zachodowi w łebach się poprzewracało. Umiłowany Wódz Kim Dzong Il ma jednak rację: z Zachodem trzeba zrobić porządek i pieprznąć tam jakąś małą bombkę, to przestaną zajmować się takimi pierdołami
  • Najpierw wezmę się za panienki, a jak bedą dobrze się sprawowały, to i może za piwko. Zobaczymy
  • no no boska
  • Dziewczyny piekne, pieknie usmiechniete i ogolnie wszystko ok, tylko kiedy takie reklamy zagoszcza w polskich mediach? Bo gdybym nie lubil piwa, to reklamy polskich browarow w ogole by mnie do tego nie zachecily...
  • Andżelika 30.10.10, 20:14:08

Andżelika

Raczej seksowna - mi jakoś nie przeszkadza, a jestem dosyć wrażliwa na przejawy seksizmu. :) Może ludzie, którzy mają coś do tej reklamy są nieco przewrażliwieni?
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj drugi znak kodu e1fNc