Modelki piękne nie są tylko młode i szczupłe oraz w silnym makijażu i rasowane fotoszopem. Każda jest farbowana, więc to kobiety naturalne nie są!
Kobiety, alkohol i gry komputerowe oraz pokarmy to najważniejsze dla mężczyzny rzeczy!
totalna beznadzieja.Zajmijcie sie czyms innym dlaczego nagich facetow ni okazecie co??????? tylko gole dziewczyny. Nudne sie to staje tylko nie do pasa ale calego kolesia......i co wy na to?????
Od tego dobrobytu to Zachodowi w łebach się poprzewracało. Umiłowany Wódz Kim Dzong Il ma jednak rację: z Zachodem trzeba zrobić porządek i pieprznąć tam jakąś małą bombkę, to przestaną zajmować się takimi pierdołami
Dziewczyny piekne, pieknie usmiechniete i ogolnie wszystko ok, tylko kiedy takie reklamy zagoszcza w polskich mediach? Bo gdybym nie lubil piwa, to reklamy polskich browarow w ogole by mnie do tego nie zachecily...
Raczej seksowna - mi jakoś nie przeszkadza, a jestem dosyć wrażliwa na przejawy seksizmu. :) Może ludzie, którzy mają coś do tej reklamy są nieco przewrażliwieni?