MenStream.pl Forum Męski świat Motoryzacja samochody używane autoscout 24
FORUM
Motoryzacja

samochody używane autoscout 24

• Czy ktoś z Was korzystał z portalu europejskich samochodów używanych - autoscout 24? Jak wygląda tutaj zakup samochodu? Czy to jest bezpośredni kontakt z właścicielem czy przez jakiegoś pośrednika, komis?
  • Pierwsze słyszę o tym portalu, chętnie go przejrzę, ciekawe jak się później załatwia formalności związane z jego sprowadzeniem?
  • Prawie nowe luksowsowe auta mozecie kupic na dogodnych warunkach w salonie Prestige w Gdyni - na raty, leasing, na miejscu tez ubezpieczycie. Jeśli szukacie czegoś w wersji premium to polecam!
  • Portal jak portal, jeśli ktoś lubi bezosobowe traktowanie. Zamiast tracić czas przeglądając tony ogłoszeń, zadzwoniłem to Prestige, a p.Dominik cierpliwie wysłuchał mojego koncertu życzeń, delikatnie wyperswadował mi rozwiązanie, o którym początkowo myślałem, oraz utwierdził w przekonaniu, że założony przeze mnie budżet jest wystarczający. Teraz cierpliwie czekam na pierwsze propozycje.
  • Portal jak portal, jeśli ktoś lubi bezosobowe traktowanie. Zamiast tracić czas przeglądając tony ogłoszeń, zadzwoniłem to Prestige, a p.Dominik cierpliwie wysłuchał mojego koncertu życzeń, delikatnie wyperswadował mi rozwiązanie, o którym początkowo myślałem, oraz utwierdził w przekonaniu, że założony przeze mnie budżet jest wystarczający. Teraz cierpliwie czekam na pierwsze propozycje.
  • 2.02, 13:45:55

~Gość

Do mnie ten portal nie trafia. Zgadzam się przedmówcą, że bezosobowe traktowanie to porażka przy takich inwestycjach jak zakup samochodu. Personalizacja oferty i trafienie w gusta klienta podstawa! Też kupiłam samochód w Prestige, teraz są w Sopocie na Niepodległości. Oferta przygotowana kompletnie, samochód dostosowany do moich wymagań polecam i już.
  • 2.02, 13:46:09

~Gość

Do mnie ten portal nie trafia. Zgadzam się przedmówcą, że bezosobowe traktowanie to porażka przy takich inwestycjach jak zakup samochodu. Personalizacja oferty i trafienie w gusta klienta podstawa! Też kupiłam samochód w Prestige, teraz są w Sopocie na Niepodległości. Oferta przygotowana kompletnie, samochód dostosowany do moich wymagań polecam i już.
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj pierwszy znak kodu j4hgg