MenStream.pl Forum Męski świat Seks Próbowaliście ? Proszę o opinie!
FORUM
Seks

Próbowaliście ? Proszę o opinie!

• 17.01, 14:22:41

~Gość

Od jakiegoś czasu myślę o małej niespodziance dla mojej kobiety. Mam to szczęście ( albo nieszczęscie ) że moja kobieta jest kompletnie niewyżyta seksualnie. Seks z nią jest rewelacyjny...tylko że to czasem ja zawodze. Ona chciałaby więcej niz jeden raz a ja po prostu nie zawsze daje rade. Myślałem o jakimś specyfiku który by mi w tym pomógł- tak jednorazowo w ramach zabawy. Nie mam żadnych problemów z erekcją itd. więc prosze nie wysyłajcie mnie od razu do lekarzy Czy ktoś z was próbował już takie specyfiki i może mi coś polecić?
    Myslałem o zakupie tabletki Noend. Brał ja może ktos z was?
  • nie próbowałem, ale mam podobny kłopot, pomogło mi w pewnym stopniu użycie żelu intymnego z mentolem, jakby nie było pobudza zarówno mnie jak i ją
  • Edwardo 17.01, 15:21:42

Edwardo

A próbowałeś wspólne oglądanei porsnosów przed seksem?
  • 17.01, 15:24:33

~Gość

Też nam się zdarzało ;)wiecie mi bardziej chodzi o to żeby wyjechać gdzies z nią na weekend i nie wychodzić z łóżka ;) chce być gotowy w każdej sekundzie :D serio nikt z was nie może mi nic powiedzieć o tym Noendzie?
  • robalek392 18.01, 10:31:18

robalek392

te tabletki to pic na wode, nie polecam
  • 24.01, 12:01:30

~Gość

dobra Panie robalek392 dziś już wiem że jesteś jakimś internetowym ściemnionym robotem spamowym albo masz poważne problemy z erekcją lub najprawdopodobniej nie posiadasz tego organu. Zdążyłem już przetestować tą tabletkę na sobie i powiem tak: normalnie noend wymiata, działa natychmiast , maksmalnie potęguję erekcję jak i zwiększa sam popęd. Dziś wiem że nie skończy się tylko na jednym razie, odżyła we mnie wiara, nadzieja i miłość, teraz to ja mogę góry przenosić. Szczerze polecam ten produkt wszystkim którzy chcą poprawić swoje życie erotyczne, a i dziękuję wszystkim którzy chcieli mi pomóc. pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj czwarty znak kodu SDYvg