MenStream.pl Forum Męski świat Sport Jak przekonać kobietę do futbolu? To proste
FORUM
Sport

Jak przekonać kobietę do futbolu? To proste

Zobacz komentowany artykuł
  • 3.02, 10:38:34

~Gość

Można spróbować, ja mam patent taki: Jak obejrzę ten mecz to pójdziemy do kina na komedię romantyczną, ogląda, patrzy na czas meczu, a w ostatnich minutach jak i ja nie może usiedzieć na miejscu!
  • grzesiek235 3.02, 12:10:11

grzesiek235

Ja jestem farciarzem w takim razie, bo moja dziewczyna podziela moją pasję. Oglądamy razem mecze, a czasem nawet się bardziej ekscytuje niż ja. Nawet jak idziemy z kumplami do baru, to ją zabieram i czasem nas zawstydza obeznaniem w temacie - powaga.
  • 22.02, 10:57:20

~hjkhjk

napisał(a):

Ja jestem farciarzem w takim razie, bo moja dziewczyna podziela moją pasję. Oglądamy razem mecze, a czasem nawet się bardziej ekscytuje niż ja. Nawet jak idziemy z kumplami do baru, to ją zabieram i czasem nas zawstydza obeznaniem w temacie - powaga.

qwe
  • napisał(a):

• grzesiek235 napisał(a):

ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj pierwszy znak kodu 7UkTf