FORUM
Kobiety

Ideał kobiety

• dublin23 2.02, 13:40:18

dublin23

Macie jakiś ideał kobiety? Brunetka czy blondynka, niska, wysoka? Pulchna/kształtna czy raczej szczuplutka. Co ma dla was znaczenie i na co zwracacie uwagę? Ja muszę się przyznać, ze pupa jest na pierwszym miejscu w moim mniemaniu, nic tak nie działa jak zgrabny tyłeczek. I muszę się przyznać, ze uśmiech jeszcze, jak laska się nie odzywa, to nic nie pomoże.
  • Pigmej12 2.02, 15:32:59

Pigmej12

Ideał kobiety... jakie górnolotne określenie. Ja uwielbiam brunetki , o prostych lśniących włosach , szczupłych wysportowanych, biust nie jest najważniejszy, natomiast tyłeczek musi być jędrny i kształtny :)
  • dla mnie idealem jest no natalie portman, delikatna uroda, skromna dziewczyna, ladna figura, szczupla, zadbana, tak kobiete bym chcial:)
  • adamRocznik91 6.02, 15:45:27

adamRocznik91

Ideał kobiety - bzdura jakaś. To znaczy ok - każdy z nas ma pewnie w głowie jakiś obraz, ale on ma się nijak z rzeczywistością. Zawsze mi się wydawało, ze moim ideałem jest laska o latynoskiej urodzie, a zakochałem się w blondynce i uważam, ze jest najbarzdiej idealna z możliwych. Zatem życie weryfikuje te nasze "ideały".
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj pierwszy znak kodu FkFxa