MenStream.pl Forum Męski świat Kobiety Co robicie z kobietą na zakupach?
FORUM
Kobiety

Co robicie z kobietą na zakupach?

• Ja najczęściej nic nie robię, po prostu staram się z moja na zakupy nie chodzić :D
  • ja tylko szukam miejsca zeby ja bzyknac ;P
  • Ależ wystarczy trochę dobrej woli, by wspólne zakupy były miłe i przyjemne.
  • ~Gość 87.194.248.* napisał(a):
    ja tylko szukam miejsca zeby ja bzyknac ;P

Słusznie, musisz zdążyć, póki jeszcze możesz: http://forum.menstream.pl/meski-swiat/zakupy-robia-z-mezczyzn-impotentow,461.html
  • w każdym sklepie z ciuchami damskimi koło przebieralni powinny być obowiązkowo wygodne miejsca siedzące, dystrybutory wody i czasopisma dla znudzonych panów.
  • Stasiek28 31.10.10, 21:05:34

Stasiek28

~Gość 217.153.72.* napisał(a):
    w każdym sklepie z ciuchami damskimi koło przebieralni powinny być obowiązkowo wygodne miejsca siedzące, dystrybutory wody i czasopisma dla znudzonych panów.

O tak! Zgadzam się w stu procentach ;). Ja już czasami nie mogę wytrzymać, kiedy po raz setny wracamy się do tego samego sklepu, by po raz tysięczny przymierzyć ta samą sukienkę / buty / cokolwiek innego.
  • HalinkaZ1 31.10.10, 21:24:18

HalinkaZ1

Można się umówić, że idzie się razem na zakupy i sobie doradza do momentu, w którym partnerka lub partner przekroczy granicę rozsądku... co wcale nie zdarza się tak często, jak większość osób uważa.
  • Wszystko zależy od tego z kim się jest. Ale skoro już się chce z nim być, to wypada wykazywać się dużą tolerancją.
  • ja byłem z siostrą (no i z mamą xd) to tylko łazę za nimi i marudzę "długo jeszcze? chodźmy stad" itd xd
  • SpeedyGonzales 8.11.10, 19:00:31

SpeedyGonzales

Jedyne miejsce gdzie mogę chodzić na zakupy z narzeczoną (i wytrzymać) to sklep z butami, a to dlatego, że w każdym z nich muszą być miejsca siedzące (dla przymierzających) :D
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany (będziesz widoczny jako Gość). Zaloguj się / Zarejestruj się
Podaj trzeci znak kodu BBz6i