MenStream.pl Forum Męski świat Kobiety Co robicie z kobietą na zakupach?
FORUM
Kobiety

Co robicie z kobietą na zakupach?

• Ja zazwyczaj na tzw. przymusowych zakupach (czyli w sklepach, w których nie znajde nic ciekawego dla siebie), staram się nie tracić czasu i układam sobie plan dnia, albo myślę o jakimś problemie w pracy, pomaga :)
  • Moim zdaniem zabieranie mężczyzny na zakupy do sklepu odzieżowego, kosmetycznego czy z butami nie ma sensu. Oni się tam nudzą, są poirytowani i zawsze kobieta we wszystkim świetnie wygląda, dlatego nie warto pytać ich o opinię (i tak wyobrażają nas sobie nago).
    Miejsca gdzie warto zabrać na zakupy swojego mężczyznę są salon samochodowy lub motocyklowy, albo jakiś inny sklep zgodny z jego pasją.
    A na babskie zakupy najlepiej się wybrać samej lub z prawdziwą przyjaciółką albo z kolegą gejem. Podkreślam prawdziwą, bo kobiety są o siebie b. zazdrosne.
  • "i tak wyobrażają nas sobie nago" o ja przepraszam, ja sobie wyobrażam na zakupach dużego McChickena z frytkami i colą :D Patrząc na te wszystkie kobiety uwijające sie jak w ulu odechciewa nam się chwilowo myślenia o seksie szczerze mówiąc...
  • Z kobietą na zakupach bywam rzadko, głównie dlatego, że dużo rzeczy można kupić przez internet, Poza tym ma koleżanki, z którymi mogą skoczyć razem na ciuchy, więc mnie pozostaje jakieś 10 %. I to z raczej bezproblemową kobietą.
  • O tak, zakupy internetowe to zbawienie. Już nawet moja kobieta z koleżankami się czasem umawia na wirtualne zakupy... wysyłanie linków, wymiana opinii - bez wychodzenia z domu
ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj trzeci znak kodu Q9aQd